Stöder ett brett utbud av
laddarmodeller

Lösningar för EV-laddare med mer än 15 000
unika installationer i 16 länder.

Unimi-1BaseTM Fundament för AC- och DC-laddare

Charger
  • Integrated

    Integrerat skydd

  • Save

    Förbered och spara tid & pengar

Unimi Solutions arbetar med modulär design av infrastruktur för att undvika dyra markarbeten och bara gräva upp gatan en gång.

Blogg

Universell designpiedestal som laddstolpe

På Unimi Solutions tror vi på att utforma piedestal som är både funktionella och vackra. Därför har vi samarbetat med ONEPOLE® för att skapa en universellt utformad piedestal för laddboxar - en idealisk lösning för dem som letar efter pålitliga och eleganta laddningsalternativ för elfordon.

Läs mer

Skillnader mellan laddningslösningar för bostäder och kommersiella elbilar

Kommersiella laddningslösningar för elbilar, å andra sidan, är designade för offentlig och kommersiell användning, och vänder sig till en bredare publik av elfordonsanvändare.

Läs mer

Fördelar med elbilar

Med det ökande fokuset på hållbarhet och minskade koldioxidutsläpp har elfordon (EV) dykt upp som ett lovande alternativ till traditionella bensindrivna bilar. Elbilar använder elektriska motorer som drivs av laddningsbara batterier, vilket erbjuder många fördelar jämfört med konventionella fordon med förbränningsmotorer.

Läs mer

16+Länder och växande

15000+Installationer och växande

50+Laddar modeller som stöds

Beställ via grossistkonto

Om du redan har ett konto hos Ahlsell, DEFA, Elektroskandia, Kraftpojkarna eller Rexel group (Storel, Selga) kan du beställa Unimi-1BaseTM-stiftelser från din partner.

Boka möte eller kontakta oss

Vid frågor kring våra produkter, vänligen ring: +46 (0) 73-443 5245