Nyheter

Universell designpiedestal som laddstolpe

På Unimi Solutions tror vi på att utforma piedestal som är både funktionella och vackra. Därför har vi samarbetat med ONEPOLE® för att skapa en universellt utformad piedestal för laddboxar - en idealisk lösning för dem som letar efter pålitliga och eleganta laddningsalternativ för elfordon.

Läs mer

Skillnader mellan laddningslösningar för bostäder och kommersiella elbilar

Kommersiella laddningslösningar för elbilar, å andra sidan, är designade för offentlig och kommersiell användning, och vänder sig till en bredare publik av elfordonsanvändare.

Läs mer

Fördelar med elbilar

Med det ökande fokuset på hållbarhet och minskade koldioxidutsläpp har elfordon (EV) dykt upp som ett lovande alternativ till traditionella bensindrivna bilar. Elbilar använder elektriska motorer som drivs av laddningsbara batterier, vilket erbjuder många fördelar jämfört med konventionella fordon med förbränningsmotorer.

Läs mer

Varför underhåll för elbilsinfrastruktur misslyckas

Med världen som tar ett steg mot en renare och grönare framtid väljer fler och fler företag och organisationer att använda elfordon i sina flottor. Och med batteridrivna fordon kommer behovet av laddningsinfrastruktur, vilket gör laddstationer till en viktig del av elfordons ekosystem.

Läs mer

Förstå olika typer av EV-laddning: Nivå 1, Nivå 2 och DC-snabbladdning

Laddning av elfordon (EV) är en viktig komponent i övergången till renare och effektivare transporter. Eftersom antalet elfordon på vägarna fortsätter att öka är det viktigt för förare att förstå de olika tillgängliga laddningsalternativen.

Läs mer

Varför laddstolpar är nyckeln till att behålla anställda

Spridningen av elfordon leder till en ny era av transporter och hållbarhet. Företag inser vikten av att ha laddstationer för elbilar på sina arbetsplatser, inte bara för miljöfördelarna, utan också för potentialen att öka anställdas nöjdhet.

Läs mer

16+Länder och växande

15000+Installationer och växande

50+Laddar modeller som stöds

Beställ via grossistkonto

Om du redan har ett konto hos Ahlsell, DEFA, Elektroskandia, Kraftpojkarna eller Rexel group (Storel, Selga) kan du beställa Unimi-1BaseTM-stiftelser från din partner.

Boka möte eller kontakta oss

Vid frågor kring våra produkter, vänligen ring: +46 (0) 73-443 5245