Nyheter

Är elbilar bättre för miljön?

Bilindustrin genomgår en omvälvande förändring när elbilar framträder som frontfigurer inom hållbar transport. Följ med i en fördjupning i de långsiktiga miljöfördelarna med elbilar jämfört med deras fossildrivna bilar.

Läs mer

Hur länge håller en elbil?

Elbilar har blivit alltmer populära tack vare deras miljövänliga natur och låga driftskostnader. Men en vanlig fråga som ofta uppstår är hur länge en elbil kan förväntas hålla.

Läs mer

Guide till nivå 2 laddare

Elfordon (EV) har revolutionerat vårt sätt att se på transporter och blandar effektivitet med miljövård. Bland serviceutrustningen för elfordon utmärker sig nivå 2-laddning som en perfekt balans mellan hastighet, effekt och tillgänglighet.

Läs mer

Förbered för framtiden: Kommersiell EV-laddare

Elfordon (EV) håller snabbt på att bli ett centralt inslag i den globala förändringen mot hållbara transporter. Denna omvandling drivs av det akuta behovet av att minska koldioxidutsläppen och mildra klimatförändringarnas effekter.

Läs mer

DC-snabbladdning: Frigör hela potentialen

Det kan vara svårt att hänga med i den ständigt föränderliga elbilsbranschen. Bilar som en gång tog timmar att ladda tar nu bara minuter, och dessa framsteg kan verka överväldigande om du inte är bekant med tekniken.

Läs mer

Hur lång tid tar det att ladda en elbil med snabbladdare?

Tiden då det var tidskrävande att ladda en elbil är förbi. Med tillkomsten av snabbladdare för elbilar är det nu lika enkelt att ladda bilen som att göra ett snabbt stopp.

Läs mer

Universell designpiedestal som laddstolpe

På Unimi Solutions tror vi på att utforma piedestal som är både funktionella och vackra. Därför har vi samarbetat med ONEPOLE® för att skapa en universellt utformad piedestal för laddboxar - en idealisk lösning för dem som letar efter pålitliga och eleganta laddningsalternativ för elfordon.

Läs mer

Skillnader mellan laddningslösningar för bostäder och kommersiella elbilar

Kommersiella laddningslösningar för elbilar, å andra sidan, är designade för offentlig och kommersiell användning, och vänder sig till en bredare publik av elfordonsanvändare.

Läs mer

Fördelar med elbilar

Med det ökande fokuset på hållbarhet och minskade koldioxidutsläpp har elfordon (EV) dykt upp som ett lovande alternativ till traditionella bensindrivna bilar. Elbilar använder elektriska motorer som drivs av laddningsbara batterier, vilket erbjuder många fördelar jämfört med konventionella fordon med förbränningsmotorer.

Läs mer

Varför underhåll för elbilsinfrastruktur misslyckas

Med världen som tar ett steg mot en renare och grönare framtid väljer fler och fler företag och organisationer att använda elfordon i sina flottor. Och med batteridrivna fordon kommer behovet av laddningsinfrastruktur, vilket gör laddstationer till en viktig del av elfordons ekosystem.

Läs mer

Förstå olika typer av EV-laddning: Nivå 1, Nivå 2 och DC-snabbladdning

Laddning av elfordon (EV) är en viktig komponent i övergången till renare och effektivare transporter. Eftersom antalet elfordon på vägarna fortsätter att öka är det viktigt för förare att förstå de olika tillgängliga laddningsalternativen.

Läs mer

Varför laddstolpar är nyckeln till att behålla anställda

Spridningen av elfordon leder till en ny era av transporter och hållbarhet. Företag inser vikten av att ha laddstationer för elbilar på sina arbetsplatser, inte bara för miljöfördelarna, utan också för potentialen att öka anställdas nöjdhet.

Läs mer

16+Länder och växande

15000+Installationer och växande

50+Laddar modeller som stöds

Beställ via grossistkonto

Om du redan har ett konto hos Ahlsell, DEFA, Elektroskandia, Kraftpojkarna eller Rexel group (Storel, Selga) kan du beställa Unimi-1BaseTM-stiftelser från din partner.

Boka möte eller kontakta oss

Vid frågor kring våra produkter, vänligen ring: +46 (0) 73-443 5245