Universell designpiedestal som laddstolpe september-28-2023

Varför välja Unimis laddstolpar?

Elbilarnas popularitet ökar stadigt och med det behovet av pålitliga och elegant laddningsalternativ. För att möta behovet erbjuder Unimi Solutions i samarbete med ONEPOLE® en universell designpiedestal för laddboxar.

Piedestalen är en elegant och prisvärd lösning som passar alla laddboxar och kan enkelt uppdateras för att tillgodose de specifika laddningsbehoven på platsen.

Vi kommer att ta en närmare titt på Unimi Solutions piedestal för laddboxar och utforska hur det kan hjälpa till att minska kapitalinlåsning och öka flexibiliteten för olika laddningsbehov.

Universell design

Unimi Solutions piedestal för laddboxar är den perfekta lösningen för alla som behöver en mångsidig och pålitlig laddstation. Piedestalen passar alla laddboxar på marknaden och kan installeras enkelt och säkert i alla offentliga eller privata miljöer.

Oavsett om du behöver ladda din bil på bostadsrättsföreningens parkeringsplatsen, vid serviceanläggningar eller hemma, är Unimi Solutions piedestal det bästa valet. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är den också riktigt tålig och beständig mot olika slags väder och klimat.

Denna laddbox-piedestal är en investering som både förenklar ditt liv och hjälper dig att spara på miljön. Unimi Solutions piedestal är verkligen den idealiska laddningsstationen för alla elbilar.

Möjlighet att öka antalet laddboxar

Unimi Solutions piedestal är en mångsidig lösning för kunder som letar efter en flexibel laddboxinfrastruktur. En av de största fördelarna är dess smarta design som tillåter en enkel uppdatering för att ta emot fler laddboxar.

Detta ger kunderna möjlighet att öka kapaciteten i takt med ökat behov av laddning. Det är en kostnadseffektiv lösning som undviker onödig kapitalinlåsning och eliminerar risken att bli fast med en laddboxleverantör. Unimi Solutions piedestal ger en frihet att alltid kunna lägga till fler laddboxar allt efter behov utan att behöva byta ut hela enheten. Detta sparar tid, pengar och ger en bekväm användarupplevelse för kunderna.

Tillgängliga tillval

Unimi Solutions piedestal är inte bara flexibel, utan den kommer också med en rad tillval som kan anpassas efter kundens behov och önskemål. Kunder kan välja att lägga till kabelhållare, tak, kopplingsdosor, ljusmoduler, DIN skenor för belysning och mycket mer.

Dessutom kan kunderna välja mellan en enkel och funktionell piedestal eller en piedestal som utöver det vanliga, vilket är perfekt för att smidigt integrera kringliggande landskap och arkitektur. Hos Unimi Solutions är vår högsta prioritet att skapa lösningar som överträffar våra kunders förväntningar, och våra tillval är en av många sätt vi strävar efter att göra det på.

En prisvärd lösning

Unimi Solutions piedestal för laddboxar är en utmärkt lösning för kunder som söker både kostnadseffektivitet och bekvämlighet. Genom att använda en enda piedestal för flera bilar, kan kunder minska både kostnaderna för inköp och installation, utan att kompromissa med funktionaliteten.

Montering av piedestalen är enkel därför att den är anpassad till att passa alla fundament, vilket betyder att kunderna kan spara ännu mer – både på installation och underhåll. Detta gör Unimi Solutions piedestal till en idealisk lösning för företag som hanterar en hel flotta av elektriska bilar, såväl som för privatpersoner som vill förenkla laddningsprocessen hemma.

Avslutande Tankar

Unimis laddningsstolpe med universell design är den perfekta lösningen för alla dina laddningsbehov på kontoret eller arbetsplatsen. Den har en elegant och modern look utan att göra avkall på det praktiska, med anpassningsbara alternativ för att öka kapaciteten.

Och med dess universella design kan du vara säker på att alla som besöker din arbetsplats enkelt kan komma åt att ladda sin enhet.

Investera i en och säkra tillförlitlig tillgång till ström för din smartphone. Kontakta oss idag för att komma igång med att använda Unimis universellt utformade piedestal som en bekväm och hållbar lösning för laddstolpar.

Läs mer

Skillnader mellan laddningslösningar för bostäder och kommersiella elbilar

Varför underhåll för elbilsinfrastruktur misslyckas

Förstå olika typer av EV-laddning: Nivå 1, Nivå 2 och DC-snabbladdning

16+Länder och växande

15000+Installationer och växande

50+Laddar modeller som stöds

Beställ via grossistkonto

Om du redan har ett konto hos Ahlsell, DEFA, Elektroskandia, Kraftpojkarna eller Rexel group (Storel, Selga) kan du beställa Unimi-1BaseTM-stiftelser från din partner.

Boka möte eller kontakta oss

Vid frågor kring våra produkter, vänligen ring: +46 (0) 73-443 5245